Dagje uit met kinderen

Ben je op zoek naar leuke kinderactiviteiten? Dan ben je hier aan het juiste adres! In de omgeving van Eindhoven is ontzettend veel te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan attractiepark Dippiedoe in Best, voor een onvergetelijke dag met tal van attracties. Houd je van actieve uitjes? Ontdek dan de skatebaan en het trampolinepark voor urenlang springplezier. Daarnaast zijn er ook diverse leuke locaties en arrangementen beschikbaar om kinderfeestjes te vieren. Maak van de kinderverjaardag een bijzondere gebeurtenis met speciale activiteiten, zoals Oud Hollandse spelen bij de Malpie Hoeve in Valkenswaard of een vlindersafari in de Vlindertuin in Gemert. Voor nog meer avontuur is er volop vermaak in de speeltuin, speelboerderij en het bos. Kortom, er is meer dan genoeg te doen. Veel plezier! 

  

Met de hele familie naar het attractiepark - Een groot kinderfeest

Attractiepark Dippiedoe in Best

Voor eindeloos plezier voor jong en oud ben je aan het juiste adres bij attractiepark DippieDoe in Best. Van zwemmen tot spelen en zelfs het vieren van een kinderfeestje. Met meer dan 20 attracties, diverse binnen- en buitenspeeltuinen en een zwemstrand! Laat de kinderen genieten van spannende avonturen en uitdagende activiteiten. Plan nu je bezoek aan dit gezellige familiepark, gelegen in de buurt van Eindhoven, en beleef een kinderuitje vol plezier.

Naar DippieDoe

Boerderij-uitjes - Met kids op bezoek bij de boer

 

 

Actieve kinderuitjes - Lekker sportief in de regio!

Creatief & educatief - Leuke uitjes waar je van kunt leren

     

Wandelroute voor kinderen - Een leuke bosactiviteit voor kids

Ontdek het geheim van Het Katoenpad

Het Katoenpad is een historische wandelroute tussen Mierlo en Geldrop. Vroeger brachten thuiswevers hier hun stoffen naar de fabriek, maar het pad raakte in onbruik door een legende. Het spookte er en geen enkele thuiswever durfde het Katoenpad nog te bewandelen. Nu kun je het pad weer bewandelen met de Katoenpad App, die je vertelt over het verhaal en de omgeving. Durf jij het aan? Volg de paaltjes met het logo en de markers en ontdek leuke opdrachten, speeltoestellen en weetjes onderweg. Het Katoenpad is een spannend avontuur voor jong en oud! 

Ontdek nu zelf het geheim!

De leukste kinderactiviteiten - Deze evenementen en festivals zijn heel geschikt voor kinderen