Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie, ook wel bekend als de carnavalvakantie, vormt een aangename onderbreking van het reguliere school- en werkritme en biedt de gelegenheid om te ontspannen en leuke activiteiten te ondernemen. In regio Eindhoven is er voor ieder wat wils. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Doe hier je inspiratie op met deze tips voor de leukste activiteiten en evenementen voor het hele gezin. Kies jij ervoor om met dit frisse weer lekker naar buiten te gaan, voor een heerlijke wandeling bijvoorbeeld? Of geef je de voorkeur aan indoor-activiteiten zoals museumbezoek en bioscoop?

Kinderplezier tijdens de voorjaarsvakantie - Er is altijd iets te doen

Kinderactiviteiten bij de Steenuil in Oirschot

Tijdens de voorjaarsvakantie hoef jij geen enkel moment je te vervelen bij De Steenuil in Oirschot. Hier kun je elke dag genieten van leuke activiteiten voor kinderen. Op de gezellige kindercarnavalochtenden op 10 en 11 februari kunnen de allerkleinsten genieten van een feestelijke sfeer. Verklede kinderen dansen, spelen, worden prachtig geschminkt en beleven spannende spelletjes met betoverende sprookjesfiguren. Ook op de andere dagen valt er van alles te beleven voor de kinderen. Er is bijvoorbeeld Hartjesdag, boerderijavonturen, de magische Kabouter Neuzen Zaklampjestocht, en natuurlijk dierenknuffels, schminken, en creatieve en smakelijke activiteiten. Doe mee en maak van deze vakantie een onvergetelijke tijd vol plezier en avontuur!

 

Bekijk het volledige programma
Kindercarnaval bij de Steenuil in Oirschot Koeien voeren bij de Steenuil in Oirschot

Ook leuk voor de voorjaarsvakantie - De gezelligste activiteiten en evenementen

Een dag vol waterpret - Zwembad bij een een subtropisch zwemparadijs

Landal Het Vennenbos

Zin in een spetterend uitje met het hele gezin? Kom dan naar het subtropisch zwemparadijs van Landal Het Vennenbos! Hier kun je urenlang genieten van allerlei leuke zwemattracties, zoals een golfslagbad, een wildwaterbaan, een black hole glijbaan en een lazy river. Voor de kleintjes is er een speciaal kinderbad met een waterparadijs en een speeltuin. En als je even wilt ontspannen, kun je heerlijk bubbelen in een whirlpool of relaxen in een solarium. Het subtropisch zwemparadijs is het hele jaar geopend en heeft een aangename temperatuur.

Koop je tickets
Zwemmen bij Landal het Vennenbos Zwemmen bij Landal het Vennenbos