Leve de lente!

De lente in regio Eindhoven brengt eindeloos plezier met zich mee! De dagen worden langer, de zon schijnt en nodigt je uit om naar buiten te gaan. In het voorjaar lijkt alles dankzij de lentebloesems nog net wat mooier. Geniet van terrasjes, evenementen en groene oases. Ontdek de leukste ideeën voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en lammetjesdagen. Kom de lente vieren in de regio Eindhoven, waar er oneindig veel te doen is. Start je avontuur hier met onze tips voor een fantastische lente. 

Deze fietsroute mag je echt niet overslaan - Een lenteavontuur door de geschiedenis van Mierlo's Kersen

Kersenbloesemroute Mierlose Zwarte

Ontdek de Kersenbloesemroute Mierlose Zwarte in Mierlo tijdens de lente! Deze route fiets je op z'n mooist in het voorjaar als de bomen in bloei staan. Fiets langs bloeiende bloesembomen en bewonder de pracht van deze 16 km lange route, een eerbetoon aan Mierlo's kersen. Download de route en ontdek historische plekken, zoals waar de eerste Mierlose kersenveiling plaatsvond. Geniet van de rijke geschiedenis en proef de heerlijke kersen die al eeuwenlang worden gekweekt.

Bekijk deze fietsroute
Kers in Mierlo Fietsen door de Broekstraat in Mierlo

Evenementen in de omgeving van Eindhoven - Van deze activiteiten krijg je meteen lentekriebels!

Urenlang genieten van het buitenleven: - Natuur, dieren en smaakvolle avonturen

De Hollandershoeve

De Hollandershoeve, gelegen nabij natuurgebied 't Beleven in Reusel, is een veelzijdige bestemming voor natuurliefhebbers en gezinnen. Hier kun je optimaal genieten van het buitenleven, van het aaien van konijnen, geiten en koeien in de kinderboerderij tot spelen in een natuurlijke speeltuin of het volgen van het klompenpad. Vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan het bijbehorende familierestaurant, dat bekend staat om zijn ambachtelijke pannenkoeken en huisgemaakte spareribs. Een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandelroutes. Kom langs en beleef het zelf!

Bezoek de Hollandershoeve
Kinderboerderij de Hollandershoeve in Reusel Eten bij Herberg De Hollandershoeve Alpaca's bij kinderboerderij De Hollandershoeve