Regio te paard

In de regio Eindhoven kun je als ruiter alle kanten op! De natuur in de Kempen, de Peel en de Groote Heide is ontzettend divers. Je vindt altijd een geschikte locatie om te rijden. Volg de bewegwijzerde ruiter- en menroutes voor een prachtige ervaring. Na een rit ben je van harte welkom in de gastvrije horecagelegenheden, waar zowel jij als je paard kunnen ontspannen. Vergeet zeker niet de opwindende sfeer van paardensportevenementen en wedstrijden te ervaren!

 

Een rit door de natuur - In galop door de Malpie

Dommelaars route

Laat je verrassen door de serene schoonheid van de Kempen tijdens een rit langs de Dommellaars-route. Met een lengte van 15,8 km en een tijdsduur van ongeveer 3 uur, neemt deze route je mee door het weelderige natuurgrenspark De Groote Heide. Bewonder de uitgestrekte heidevelden met hun kristalheldere vennen, verken het weelderige natuurgebied De Malpie en volg de meanderende bochten van de rivier de Dommel. Onderweg doorkruis je bosrijke omgevingen en geniet je van de rust en pracht van de omgeving.

Download de route
Paardrijden over de Malpie Dommeldal in De Groote Heide

Een must voor springsportliefhebbers - Het epicentrum van de paardensport in Europa

Tops International Arena

De opmerkelijke Tops International Arena, gelegen in het prachtige Valkenswaard (Nederland), fungeert als het kloppende centrum van de Europese paardensport en de thuishaven van de spraakmakende Longines Global Champions Tour. Dit meesterwerk, onder het motto ‘paarden eerst’, herbergt zowel de prestigieuze Longines Global Champions Tour als de innovatieve Global Champions League. Het grandioze complex combineert hedendaags design en technologie met eeuwenoude waarden, waardoor het de ideale setting biedt voor deelnemers, toeschouwers en VIP-gasten.

Ontdek meer van deze locatie
Tops International Arena in Valkenswaard Summer Festival bij Longines Tops International Arena in Valkenswaard Summer Festival bij Longines Tops International Arena in Valkenswaard

Op de kaart - Bekijk hier leuke locaties voor paardenliefhebbers