Over RegioRadar

RegioRadar Eindhoven biedt een online etalage met culturele, vrije tijds- en sportuitjes overdag en ’s avonds; lokaal aanbod dat ook aantrekkelijk is voor wie van een aantal kilometers verderop moet komen. Je kunt grasduinen in een altijd verse stroom programma, zoeken vanuit je ‘mood’ (‘Waar heb je zin in?’) of op de kaart. Via inspirerende themapagina’s wordt overzicht geboden. Over wandelen of fietsen bijvoorbeeld, waar de musea en kastelen zijn of wat je kunt gaan doen tijdens de vakantie. De online tool heeft slimme technische snufjes en is compatible voor alle devices.

De culturele en toeristische informatie van 21 regiogemeenten wordt in een gezamenlijke open database ontsloten, waarna de redactie het aanbod voor de RegioRadar selecteert en tijdens regiobrede bijeenkomsten thema’s en campagnes uitdenkt en faciliteert voor en met het netwerk. 

Ontvang elke maand de leukste activieiten rechtstreeks in jouw mailbox!
Wil je op de hoogte blijven van de beste evenementen en uitjes in de Regio Eindhoven? Schrijf je dan via deze link in voor onze RegioRadar nieuwsbrief en ontvang maandelijks een inspirerende lijstje.

Volg RegioRadar Eindhoven ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de leukste activiteiten in de regio.

        

 

Evenement aanmelden? 

De activiteiten op onze website worden bij ons aangeboden door de lokale toeristische organisatie of door de desbetreffende gemeente. Zij zorgen er vervolgens voor dat de highlights worden doorgezet naar RegioRadar Eindhoven. Wil je een evenement aanmelden? Neem contact op met de toeristische organisatie of gemeente in jouw gebied. Hieronder zie je met wie wij samenwerken:

Disclaimer
De kernredactie van RegioRadar Eindhoven behoudt de vrijheid om de content naar eigen inzicht bij te stellen en te handhaven en heeft het recht om foto’s en teksten aan te passen. Als een locatie of activiteit niet aan de plaatsingsvoorwaarden voldoet, treden we in contact met de toeleverancier in een poging om ontbrekende informatie aan te vullen. Ook kan de kernredactie besluiten items die niet aan de plaatsingsvoorwaarden voldoen offline te halen.